Madelen.Kuhlin                                       

Klicka här för att redigera underrubrik

Behandlingar

Stora Ansiktsbehandlingen

80 min 650 kr

Det här är mer än bara en ansiktsbehandling. Den går på djupet, är vårdande och ger samtidigt en fantastisk avkoppling och återhämtning för både kropp och själ.

Jag börjar med att göra en omsorgsfull och noggrann rengöring av läppar, ögonlock, hals, dekolltage och ansikte. Jag använder mig bl.a. av rasullera med eteriska oljor, mild peeling, hydrolater, vegetabiliska oljor och ljummet vatten. 

Därefter ger jag en härlig massage följt av en djupare massage och energitryck som  berör ansiktets energipunkter(zoner). Spänningar och blockeringar släpper och ger plats för den läkande energin.

Efter det gör jag lätta lymfstrykningar över ansiktet och halsen vilket hjälper till att transportera bort vätska som samlats i hudvävnaderna. Bindväven blir renad och stärkt.

Sen stryker jag på en fuktgivande närande ansiktsmask och lägger ett örtomslag på det. Under tiden masken verkar ger jag dig en skön hand- och underarmsmassage. Avslutningsvis tvättar jag bort masken med svalt vatten och applicerar ett tunt lager ansiktsolja som är mjukgörande och väldoftande.

 Lilla Ansiktsbehandlingen

30 min 370 kr

Det här är en kortare ansiktsbehandling med en skonsam rengöring och mjukpeeling av ansiktet, avkopplande ansiktsmassage, fuktgivande ansiktsmask med örtomslag och mjukgörande ansiktsolja. Denna behandling kan jag rekommendera att göra som en underhållande behandling till den större ansiktsbehandlingen då den ger skön avkoppling och är en bra "boost" för din hy.  Ryggbehandling 

50 min 500 kr

Behandlingen börjar med ett avkopplande, varmt och närande örtomslag över ryggen. Därefter ges en omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av ryggen med rasul lera, peeling med eteriska oljor, hydrolater och ljummet vatten. Huden blir ren, mjuk och återfuktad. Efter rengöringen ges en djup bindvävsmassage där syftet är att lösgöra och mjuka upp huden och bindväven i ryggen. Musklerna blir avslappnade, bindväven får en bättre cirkulation och huden blir slätare och fastare. Det är bra att dricka vatten efter behandlingen för att hjälpa utsöndringssystemens arbete att skölja slaggprodukterna ur kroppen.Cirkulationsmassage ben

60 min 550 kr

Här ges en kraftfull massage av underben, lår, stuss och fötter för att öka cirkulationen i fett och bindväv. Det är en bra behandling för dig som tränar mycket men också för dig som har svullna ben eller dålig cirkulation. Om man önskar reducera celluliter kan det hjälpa att gå på behandingen regelbundet samtidigt som man dagligen smörjer benen hemma med en speciellt sammansatt massageolja som jag kan blanda ihop.Rygg-, ben- och fotmassage

60 min 550 kr

Här ges en lite kortare bindvävsmassage över ryggen följt av en kortare cirkulationsmassage på benens fram och baksida. Behandlingen avslutas med fotmassage.Ekologisk pedikyr

50 min 300 kr (ord.pris 400 kr)

Mjölkbad med eteriska oljor, peeling, filning av fötter och naglar. Vård av nagelband och polering av naglar. Djup fot- och underbensmassage. (Ej nagellack)


Ekologisk manikyr

50 min 300 kr (ord.pris 400 kr)

Mjölkbad med eteriska oljor och skonsam peeling på händer. Vård av nagelband samt filning och polering av naglar. Djup hand- och underarmsmassage. (Ej nagellack)